Garsoniera Trend din Craiova

Garsoniera Trend este situata in acelasi bloc cu Garsoniera Paris, dar la etajul al 3-lea, si, practic cele doua garsoniere sunt identice.

Deschisa cativa ani mai tarziu, am incercat sa preluam la Garsoniera Trend toate punctele forte si deile bune pe care le-am descoperit in timp la Garsoniera Paris.

Scopul nostru a ramas acelasi, cresterea confortului clientilor nostri si imbunatatirea continua a conditiilor de cazare la garsoniere inchiriate in regim hotelier.

Confortul, dotarile, spatiul mai mare si intimitatea oferita de cazarea la garsoniere in orasul Craiova, reprezinta cele mai importante atuuri in comparatie cu camerele de hotel sau de pensiune.

Linistea din bloc este perfecta pentru un student de exemplu, care doreste sa vina sa sustina examene in orasul Craiova (un avantaj clar in comparatie cu hotelurile si unele pensiuni dotate cu sali de evenimente si mese festive de multe ori acompaniate de muzica de petrecere).

Singura conditie de cazare la garsonierele inchiriate in regim hotelier din Craiova, este pastrarea linistii in bloc. In rest, se pot primi chiar si vizite la garsoniere fara a da explicatii nimanui.

Daca la un hotel sau pensiune este posibil sa nu vi se permita sa intrati in camera cu mancare cumparata de la alimentara aici, la garsoniere, fiind dotate cu bucatarie special amenajate prepararii mancarii, nu veti avea astfel de probleme.