Cazarea in Craiova la garsoniere toamna

A trecut si vara anului 2017, cu bune si rele pentru business-urile de cazare din Craiova, a fost cald, aparatele de aer conditionat au functionat la maxim pentru a oferi clientilor cazati la garsoniere confortul dorit. Au fost cazati stranieri, romani veniti in vizita, asa cum scriam intr-un alt articol… au fost firme cu treaba prin oras (s-a deschis in cartierul Rovine Carefour Express si mai inainte s-a modernizat magazinul Bila de pe Calea Severinului – am avut cazati angajati de la aceste lucrari la garsoniere).

Deci, vara a recut, azi se fac primele teste privind agentul termic ce va fi trimis in calorifere. Oamenii de la blocuri au fost avertizati sa stea acasa sa nu fie vreun calorifer spart si sa faca inundatie. Pe scurt, toata lumea se pregateste de sezonul rece. Deja temperaturile scazute au facut ca oamenii sa scoata deja hainele groase din sifoniere.

La garsoniere ne-am pregatit cu pilote mai groase, papuci de casa, iar atunci cand va fi nevoie, aparatul de aer conditionat va furniza caldura pana ce caloriferele se vor incalzi de la agentul termic al orasului. Este vorba de o saptamana sau maxim doua cand AC-ul va fi folosit pentru a face caldura, conditia ca agentul termic sa fe furnizat catre populatie doar cand temperatura de afara  coboara sub 15-16 grade Celsius. La garsoniere vom folosi incalzirea cu aparatul de aer conditionat, tocmai pentru cresterea confortului clientilor cazati, pana la momentul in care caloriferele vor fi bine incalzite.

Spor la treaba tuturor si in sezonul rece, noi va asteptam !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *