Garsoniera Paris din Craiova

Ne-am dorit intotdeauna sa crestem confortul clientilor cazati la garsoniera Paris din orasul Craiova. Acesta a fost si va ramane scopul principal.

O garsoniera inchiriata in regim hotelier, reprezinta de fapt o camera de hotel, care mai are in plus o bucatarie complet utilata si echipata: frigider, aragaz, blat de lucru, masa, scaune, cuptor cu microunde. Pe scurt, bucataria creste confortul prin posibilitatea de a gati si a stoca mancarea intr-un frigider incapator. De multe ori bucataria mai este folosita si ca loc pentru fumat dar si balconul (de preferat).

Discretia este maxima. Clientul primeste cheile garsonierei in momentul cazarii cand se face si plata pentru intreaga perioada de sedere, si mai are contact cu proprietarul abia la plecare, cand se predau cheile.

Inca din 2007, am fost mereu atenti la cerintele clientilor nostri.

Pe atunci, cand nu existau smartphone-uri si internet la firul ierbii, si am dotat camera cu un calculator conectat la internet. Acum Garsoniera Paris este dotata cu internet wireless, avand semnal excelent in orice zona (baie, bucatarie, balcon, camera principala).

Mereu am pus la dispozitia clientilor nostri saltele de buna calitate, burdufuri de perne noi si curate si lenjerii si prosoape impecabile.

Masina de spalat rufe, incorporata in blatul de bucatarie, s-a dovedit a fi foarte utila pentru familii si pentru sederi de medie durata (1-2 saptamani).

Aerul conditionat este foarte util pe toata perioada sezonului cald pentru a aduce un plus de racoare in camera. Nu se percep taxe suplimentare pentru folosirea lui.

Asadar, oferim un pret de numai 80 lei / noapte pentru una sau doua persoane. Oferim posibilitatea de a face economie cu mancarea, avand la dispozitie o bucatarie. Conditiile de cazare sunt de nivel 3 stele plus. Etaj intermediar (2/4).